Innherred Cognac Club møtte Frédéric Larsen


- Dere er hjertelig velkommen til Larsen cognac, sa Frédéric Larsen da han møtte tre av medlemmene i Innherred Cognac Club - Frank Brevik, Joar Børstad og Kjetil Engan.

Det ble et svært hyggelig møte mellom Frédéric Larsen og tre av medlemmene i Innhered Cognac Club på Bryggestua i Levanger 12. oktober. Sjefen for Larsen cognac gjestet Levanger der hans bestefar bodde fra han var to år til han ble 13. Jens-Reidar Larsen stiftet Larsen cognac, og nå var det hans barnebarn Frédéric Larsens tur til å besøke den for ham nesten ukjente byen.


Etter å ha avduket et maleri av bestefaren, tok Frédéric Larsen seg god tid til en prat med oss fra Innherred Cognac Club. Det var en meget sympatisk cognac-sjef vi fikk i tale, og som straks ønsket oss velkommen da han fikk høre om våre planer om en studietur til Cognac. Han anbefalte oss å komme mens produksjonen pågår, enten i forbindelse med innhøstingen, eller i den tiden destilasjonen foregår. Denne starter om vinteren og må være ferdig innen 31. mars klokken 24.00.

Kvelden innebar for oss også et hyggelig møte med noen av initiativtakerne for cognac-klubben som er under etablering i Levanger og som vi håper å stifte nærmere bekjentskap med etter hvert. Vi fikk blant annet eksklusiv omvisning i Larsen-rommet på Bryggestua, et lokale som i sin helhet er viet Larsen cognac. - Jeg ble veldig stolt da jeg hørte om rommet, uttalte Frédéric Larsen.

Tekst: Joar
Bilder: Håkon Okkenhaug, Trønder-Avisa


Hjem