Fullt hus på cognac-smakingen

Publisert: 06.10.2009

Cognac-smakingen i Steinkjer den 9. september i regi av cognachuset Brillet og Innherred Cognac Club ble en ubetinget suksess. 60 interesserte hadde funnet vegen til Brød & Cirkus da arrangementet ble åpnet.

Innherred Cognac Club viste aller først en selvlaget film fra Cognac som satte folk i den riktige stemningen. Filmen viser produksjonen fra knopp på drueranken til brennevinet tappet på tønne.

Thor Rosvold fra importøren Altia fikk så ordet, og presenterte oss for kveldens hovedgjest, Jean-Louis Brillet, som ledet de mange cognacinteresserte gjennom kveldens smaking.

Og det var ikke småtterier Jean-Louis hadde med seg i kofferten. Deltakerne fikk smake ikke mindre enn åtte cognacer, der den yngste var tre år gammel, mens den eldste hadde godgjort seg i 80 år! Ikke rart stemningen nådde de helst store høyder.

Kveldens aperitiff var en pineau, mens det som avsluttet den tre timer lange seansen var en meget frisk og lekker pærelikør - alt sammen fra Brillet, selvsagt.

 

  Jean-Louis Brillet
FOREDRO: Jean-Louis Brillet holdt et meget interessant cognac­foredrag.
Stinn brakke
STINN BRAKKE: Hele 60 cognacinteresserte fra Steinkjer og Innherred stilte på seminaret til Jean-Louis Brillet. Da var det fullt i lokalet.
  Frank Brevik skjenker
SKJENKER: Frank Brevik i Innherred Cognac Club skjenker cognac til deltakerne på cognacseminaret.
Tore Suul var fornøyd...
GODE SAKER: Tore Suul i Innherred Cognac Club var godt fornøyd med både kvaliteten og kvantiteten på cognacen.
  Jean-Louis Brillet tok seg god tid til å snakke
INTERESSERT: Jean-Louis Brillet tok seg god tid til å snakke om cognacene sine til de fremmøtte.

Hjem