Cognac-kveld med Bache-Gabrielsen

Publisert: 03.05.2013

30-40 cognacinteresserte steinkjerbygg hadde funnet veien til Brød & Cirkus da Innherred Cognac Club for tredje gang inviterte til smaking en onsdagskveld i april. Denne gang var det Bache-Gabrielsen og salgssjef Jan Erik Hofsli og trondheimsstasjonerte Gunnar R. Hugås som tok deltakerne med på en svært interessant rundtur i cognacens verden.

Cognacene som deltakerne fikk smake, var Bache og Bølgen Anna VS, Pure & Rustic Barret Petite Champagne, Pure & Rustic Organic Grande Champagne S.E. Limited Edition, Sérénité Très vieille Grande Champagne, Bache & Bølgen Soléne Vieux Grande Champagne og Hors d’Age Grande Champagne.

Blant deltakerne var som vanlig en delegasjon fra entreprenøren FuglesangDahl i Inderøy. Daglig leder Erling Fuglesang sier at alle de drøyt 100 ansatte i firmaet får tilbud om å delta på konjakkurs Han frykter ikke en økende mengde av tømmermenn i bedriften når de ansatte får anledning til fritt å smake disse edle dråper.

– Man skal ikke drikke seg beruset på konjakk. Det holder med to gode glass, sier Fuglesang.

Dette var tredje gangen bedriften hadde deltakere på arrangementet. Fuglesang sier at det innen byggebransjen er mange tilbud om uviktige kurs, og responsen fra de ansatte er ikke alltid like stor.

– Da vi bestemte oss for å legge inn konjakkurs som ett av alternativene til kompetansegivende kurs, var responsen veldig bra, sier Fuglesang til Trønder-Avisa.

Fuglesang innrømmer at konjakk har en stor stjerne i firmaet han er leder for. Der premierer de gode svenneprøver med ei god flaske konjakk. Men da holder det ikke bare å bestå på fagprøven på en god måte.

– Består du fagprøven på en god måte blir det blomster og heder. Konjakken henger så høyt at da må du bestå på en særs god måte for å bli hedret med det, sier Fuglesang.

 

  Brun kveld
BRUN KVELD: Gunnar R. Hugås fra Bache-Gabrielsen (t.h.) sammen med deltakere fra FuglesangDahl under konjakkarrangement i Steinkjer i regi av Innherred Cognac Club. Fra venstre Jan-Odd Nordtug, Anders Dahl, Daniel Rishi Bjørk, Espen Vasef, Mari Sørensen, Magnus Hagen og daglig leder Erling Fuglesang.
Faglig påfyll
FAGLIG PÅFYLL: Det var et interessert lyttende publikum salgssjef Jan Erik Hofsli i Bache-Gabrielsen Norge snakket til i Steinkjer.

HjemHjem